درمان صد در صد زگیل تناسلی با انجام جراحی و لیزر درمانی انجام می شود. زگیل تناسلی شایع ترین بیماری مقاربتی است و زائده های گوشتی ناشی از آن در اطراف ناحیه تناسلی و مقعد ظاهر می شوند. زگیل تناسلی منشأ ویروسی دارد، بنابراین میتواند در طول رابطه جنسی از فرد آلوده به فرد سالم منتقل شده و سرایت کند. اگر افراد در صورت تشخیص زگیل تناسلی، سریعا به پزشک مراجعه کنند، بهتر می توانند از روش های درمان نتیجه بگیرند. در صورتی که شما نیز قصد درمان زگیل تناسلی را دارید، ادامه مقاله را مطالعه نمایید. ما می خواهیم به درمان صد در صد زگیل تناسلی و انواع آن، راه های تشخیص زگیل تناسلی و داروهای درمان کننده آن بپردازیم.
آشنایی با زگیل تناسلی
زگیل تناسلی زائده ها و برجستگی های گوشتی که امکان دارد در ناحیه تناسلی افراد ایجاد شود. این زائده ها گاهی منفرد و گاهی گروهی هستند یعنی چندین زگیل در یک ناحیه قرار دارند. فردی زمانی به این زگیل های تناسلی مبتلا می شود که به دلیل رابطه جنسی پرخطر به ویروس HPV که عامل ایجاد زگیل تناسلی است، مبتلا شده باشد. زگیل تناسلی زائده های گوشتی و برآمدگی هایی هستند که در ناحیه تناسلی و اطراف مقعد ظاهر می شوند.
زگیل تناسلی چه علائمی دارد؟
زگیل تناسلی مردانه روی پوست و غشاهای مخاطی کشاله ران، آلت تناسلی، بیضه ها و مقعد تأثیر می گذارد. زگیل تناسلی در زنان پوست و مخاط واژن و همچنین سطح داخلی آن، دهانه رحم و مقعد را درگیر می کند. معمولا زگیل تناسلی دردناک نیست، اما می تواند باعث خارش، تغییر رنگ پوست و گاهی خونریزی جزئی شود. البته عفونت HPV همیشه با زگیل و علائم همراه نیست، زیرا گاهی اوقات ممکن است فرد به این ویروس مبتلا شود اما هیچ علامتی در بدن او ظاهر نشده است. اما چنین فردی ناقل محسوب می شود و می تواند ویروس را به دیگران منتقل کند. اکثر انواع HPV سرطانی نیستند، اما برخی از آن ها به طور بالقوه می توانند باعث سرطان شوند و سلول های دهانه رحم یا سلول های پوست تناسلی را به تومورهای بدخیم تبدیل کنند.
انواع زگیل تناسلی
تاکنون بیش از صد نوع مختلف از HPV در انسان شناسایی شده است، اما تنها تعداد انگشت شماری از آن ها قادر به ایجاد زگیل تناسلی هستند. سویه های 6 و 11 HPV باعث ایجاد زگیل تناسلی در مردان و زنان می شوند و از طریق تماس پوستی و اغلب در طول رابطه جنسی منتقل می شوند. شیوع زگیل تناسلی به طور کلی در زنان بیشتر است، اما در مردان، زگیل تناسلی در آلت تناسلی به خصوص در نوک آلت تناسلی ظاهر می شود. زگیل تناسلی فقط به واژن و آلت تناسلی محدود نمی شود، زیرا هم مردان و هم زنان می توانند در مقعد به آن مبتلا شوند.
چه بیماری هایی با زگیل تناسلی اشتباه گرفته می شود ؟
برخی از بیماری ها و زائده های پوستی ممکن است شبیه به زگیل تناسلی مردان به نظر برسند، اما در واقع مشکلات دیگری وجود دارد که اغلب با زگیل تناسلی اشتباه گرفته می شوند. در ادامه با بیماری هایی که با زگیل تناسلی اشتباه گرفته می شود آشنا می شوید
جوش های پوستی :
آکنه تناسلی توسط فولیکول موی عفونی ایجاد می شود. کوتاه کردن موهای ناحیه تناسلی با تیغ یکی از دلایل بالقوه جوش های عفونی است.
کیست بارتولین :
این کیست از غده ای به همین نام می آید. غدد بارتولین واقع در نزدیکی دهانه واژن وظیفه مرطوب نگه داشتن محیط واژن را بر عهده دارند. اگر این غدد عفونی شوند، به صورت کیست های چرکی در دهانه واژن ظاهر می شوند.
تگ های پوستی :
این زائده های گوشتی به طور کلی خطری برای سلامتی ندارند و می توان آن ها را با جراحی جزئی موضعی برداشت.
ضایعات تبخال :
این مشکلات پوستی شبیه جوش هستند و در اطراف واژن، مقعد و آلت تناسلی مرد ظاهر می شوند. تبخال تناسلی ویروسی است و در طول رابطه جنسی منتقل می شود، اما توسط ویروس دیگری به نام ویروس هرپس سیمپلکس ایجاد می شود.
زگیل تناسلی جزو بیماریهایی است که تشخیص بهموقع آن میتواند تأثیر زیادی بر روی روند درمان داشته باشد. برای درمان این بیماری، از روشهای مختلفی استفاده میشود که هر کدام از آنها تأثیر مثبتی بر روی درمان صد در صد زگیل تناسلی میگذارد. البته لازم به ذکر است که نوع زگیل تناسلی نیز موردی بسیار مؤثر است. برخی از زگیلها بسیار ریز و کوچک هستند که با روشهای ساده قابلدرمان میباشند. زمانی که تعداد زگیلها زیاد باشد، درمان کمی سخت و دشوار میشود. بهطورکلی باید گفت که زگیل تناسلی درمان قطعی دارد.
کشف داروی جدید برای درمان صد در صد زگیل تناسلی
همه پزشکان معتقدند که زگیل تناسلی نوعی عفونت رایج است که بر اثر مقاربت افراد به وجود می آید. اصلی ترین عامل آن، ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) است. اگرچه زگیل ها بهخودیخود تهدیدکننده زندگی افراد نمی باشند، ولی می توانند ناراحتکننده، دردناک و شرمآور باشند. همچنین ممکن است این زگیل ها خطر مبتلا شدن به برخی از سرطان ها را افزایش دهند. بااینوجود، چندین تکنیک درمانی تأثیرگذار وجود دارد که یکی از آن ها، درمان موضعی با دارو است.
این داروها، شامل ایمیکویمود (آلدارا)، پودوفیلوکس (کوندیلوکس) و سینکاتچینز (ورجن) هستند. هر کدام از این داروها می توانند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن افراد شوند. در این صورت، بدن آن ها برای مبارزه با ویروس پاپیلومای انسانی بهتر عمل می کند. این داروها باید دقیقاً بر روی زگیل ها اعمال شوند. بهطورکلی هر کدام از این پمادها یا ژل ها باید چندین هفته استفاده شوند تا تأثیر مثبت و خوبی بر روی زگیل ها بگذارند.
داروهای موضعی تقریباً دردی ایجاد نمی کنند؛ ولی ممکن است بعضی از اشخاص دچار عوارض احتمالی از جمله تحریک پوست، قرمزی و خارش شوند. ازاینرو، نتایج درمان صد در صد زگیل تناسلی، در تمامی افراد متفاوت است؛ بنابراین نمیتوان با قطعیت گفت که آیا زگیل تناسلی برای همیشه درمان می شود یا خیر.
هزینه درمان صد در صد زگیل تناسلی
برای درمان صد در صد زگیل تناسلی، راهکارهای مختلفی وجود دارد که هر کدام از این روش ها با ابزارها و تکنیک های خاصی قابلانجام هستند. ازاینرو، هزینهای که باید بیماران برای درمان با هر روشی بپردازند، کاملاً متفاوت و متغیر است. شما باید پیش از درمان صد در صد زگیل تناسلی، از پزشک متخصص خود در این باره پرسوجو کنید. ایشان حتماً با بررسی جوانب مختلف درمان، هزینه درمان را به شما میگویند.
از جمله عوامل تأثیرگذار دیگر بر روی این هزینهها، کلینیک انتخابی شما است. زمانی که کلینیک در بهترین موقعیت مکانی واقع شده باشد و با پزشکان و متخصصان مجرب در حوزه درمان همکاری کند، ممکن است هزینه درمان افزایش یابد. در ضمن نوع و تعداد زگیل های تناسلی، جزو موارد مؤثرند. برخی از زگیل ها بسیار سرسخت هستند و نیاز به جراحی دارند که باید برای درمان آن ها، هزینه بیشتری پرداخت شود.
اگر شما می خواهید از هزینه درمان صد در صد زگیل تناسلی در یک کلینیک معتبر مطلع شوید، میتوانید به سایت دکتر عاطفه نظری مراجعه کنید. ایشان می تواند با ارائه مشاوره مناسب و دقیق در این زمینه، هزینه کاملاً مناسب و مقرونبهصرفهای را برای شما در نظر بگیرند.
راه های تشخیص زگیل تناسلی
معاینه بالینی قسمت هایی از بدن را که خطر زگیل تناسلی وجود دارد انجام دهید. در بیشتر موارد، پزشکان تنها با معاینه چشمی می توانند زگیل تناسلی را تشخیص دهند، اما گاهی به دلیل شباهت زیاد زگیل به سایر ضایعات پوستی، تست استووایت برای تشخیص دقیق تر انجام می شود. در این آزمایش، پوست به صورت موضعی در محلول اسیدی ملایم خیس می شود تا زگیل تناسلی بیشتر نمایان شود. اسید استووایت ممکن است باعث احساس سوزش خفیف شود.
در زنان، داخل واژن ممکن است برای زگیل های عمیق تر بررسی شود. سایر روش های تشخیصی عبارتند از: تست پاپ که در آن پزشک نمونه ای از سلول ها را از واژن می گیرد و برای اطلاع از وجود عفونت HPV و سلامت سلول ها به آزمایشگاه می فرستد. آزمایش DNA که از طریق آن پزشکان می توانند نوع سویه HPV را تشخیص داده و برنامه درمانی آینده را بر اساس آن تنظیم کنند.
آیا بعد از درمان زگیل تناسلی می توان رابطه داشت؟
پس از درمان و ناپدید شدن زگیل، همچنان خطر انتقال ویروس به دیگران وجود دارد. تشخیص اینکه چه زمانی یک فرد کاملاً عاری از HPV است دشوار است زیرا آزمایش خاصی برای تشخیص این مشکل وجود ندارد. در بیشتر موارد، ویروس پس از دو سال به طور کامل از بدن دفع می شود. مدت زمان ماندگاری ویروس در بدن به سلامت عمومی و قدرت سیستم ایمنی فرد بستگی دارد و این در افراد مختلف متفاوت است. در برخی افراد، سیستم ایمنی بدن قادر است زگیل تناسلی را در کمتر از چند ماه از بین ببرد، اما این بدان معنا نیست که ویروس از بدن ریشه کن شده است و احتمال عود زگیل تناسلی دور از دسترس نیست. اگر فکر می کنید زگیل تناسلی دارید، بهتر است آزمایشات لازم را انجام دهید.
درمان صد در صد زگیل تناسلی
حتی اگر زگیل تناسلی پس از مدتی بدون درمان ناپدید شود، ویروس آن ها در بدن باقی می ماند. این می تواند در هر زمان عود کند و باعث رشد گوشتی کوچک و بزرگ در بدن شود. ویروس زگیل باید کنترل شود تا به دیگران سرایت نکند. در ادامه با درمان صد در صد زگیل تناسلی آشنا می شوید :
درمان دارویی :
اگر اندازه و اندازه زگیل ها کوچک باشد، پزشک از داروها و پمادهای مختلفی استفاده می کند. اگر درمان دارویی جواب نداد و زگیل ها دوباره شروع به رشد کردند، ممکن است از روش های درمانی دیگر استفاده شود.
درمان با لیزر :
یکی از رایج ترین روش های درمان زگیل تناسلی، لیزر درمانی است. به لطف لیزر می توانید یک بار برای همیشه از شر این زائده های گوشتی خلاص شوید. لیزر به راحتی می تواند زگیل های خوشه ای و تکی را از بین ببرد. درمان زگیل تناسلی با لیزر یک درمان سرپایی است و علیرغم هزینه بالای آن نتایج خوبی به همراه دارد. لیزر زگیل تناسلی دوره نقاهت طولانی ندارد، بنابراین می توانید پس از چند ساعت به روال عادی خود بازگردید.
جراحی :
یکی دیگر از روش های رایج برای از بین بردن زگیل تناسلی در سطح پوست، جراحی یا LEEP است. در جراحی، پزشک سعی می کند زائده گوشتی را از سطح بدن برش دهد. در این روش پزشک ناحیه مورد نظر را ضد عفونی کرده و سپس با تیغ جراحی زگیل را خارج می کند. در نهایت جای زخم ها را بخیه می زند.
فریز کردن زگیل ها :
کرایوتراپی یا انجماد زگیل تناسلی روش دیگری برای درمان زگیل است. حدود 75 درصد از کسانی که از این روش درمانی استفاده کردند، به طور کامل درمان شدند. زگیل تناسلی تنها در 15 درصد مراجعین عود کرد. در این روش متخصص سعی می کند سطح زگیل را با اسید تری کلرواستیک یا TCA بپوشاند. زگیل تناسلی پس از انجماد ناپدید می شود. کرایوتراپی، زگیل های انجمادی یا سرما درمانی یکی از موثرترین روش های درمانی است که برای از بین بردن این زائده های گوشتی استفاده می شود.
راه های انتقال زگیل تناسلی چیست ؟
در ادامه به راه های انتقال زگیل تناسلی می پردازیم :
- عفونت ناشی از انتقال مادر به کودک در طی زایمان طبیعی.
- تماس جنسی از طریق آمیزش آلت تناسلی-واژن، آلت تناسلی-مقعدی و واژینال-واژن.
- سابقه ابتلا به هرپس سیمپلکس یا تبخال تناسلی.
- تماس با ضایعات آلوده به ویروس HPV در سایر نقاط مانند دهان، دست ها، انگشتان دست، انگشتان پا و پوست.
- داشتن سیستم ایمنی پایین، مانند عفونت، دیابت، یا استفاده از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی.
- اشتراک گذاری وسایل شخصی مانند عینک، رژ لب، حوله، صابون، تیغ یا اسباب بازی های جنسی.
- تماس پوست به پوست یا حتی داشتن رابطه جنسی بدون انزال.
- برقراری رابطه جنسی دهانی به فرد مبتلا به سویه های HPV-6 و HPV-11.
- دریافت رابطه دهانی از یک فرد آلوده به HPV-6 یا HPV-11 در دهان، لب ها، زبان یا اندام تناسلی.
زگیل تناسلی دهانی چگونه است؟
یکی از انواع بیماری های ناشی از HPV ایجاد زگیل های دهانی روی لب ها و داخل دهان و گاهی اوقات در گلو است. در بین افرادی که رابطه جنسی پرخطر دارند، حدود 7 درصد از آن ها ممکن است در معرض زگیل های دهانی قرار بگیرند و این زگیل ها در اثر رابطه دهانی ایجاد می شوند. علاوه بر زگیل، سویههای خاصی از HPV میتوانند سلولهای دهان و گلو را مستعد سرطانی شدن کنند. اگر رابطه جنسی خطرناک باشد، فرد در معرض عفونت ویروسی قرار میگیرد. این ویروس ها از طریق ترک ها و زخم های لثه و غشای مخاطی دهان و گلو سلول ها را آلوده کرده و در آنجا تکثیر می یابند.
عوارض عفونت اچ پی وی:
سرطان دهانه رحم ارتباط نزدیکی با عفونت HPV تناسلی دارد. انواع خاصی از HPV با سرطان های فرج، مقعد، آلت تناسلی، دهان و گلو مرتبط هستند. عفونت HPV همیشه منجر به سرطان نمی شود، اما مهم است که زنان، به ویژه آن هایی که به انواع پرخطر HPV آلوده هستند، آزمایش پاپ اسمیر را به طور منظم انجام دهند. در موارد نادر، در دوران بارداری، زگیل ممکن است بزرگ شده و ادرار را دشوار کند.
زگیل هایی که بسیار بزرگ هستند امکان دارد باعث درد و ناراحتی در افراد شوند. زگیل های بزرگ روی واژن ممکن است در هنگام زایمان و زمانی که کشیده می شوند خونریزی کنند. زگیل روی دیواره واژن می تواند از کشش بافت های واژن در هنگام زایمان جلوگیری کند. در موارد بسیار نادر، نوزادی که از مادری مبتلا به زگیل تناسلی متولد میشود، دچار زگیل در گلو میشود. ممکن است نوزاد برای جلوگیری از انسداد راه هوایی نیاز به جراحی داشته باشد.
واکسن HPV (واکسن گارداسیل) چه موقع باید تزریق شود؟
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری واکسیناسیون روتین HPV را برای دختران و پسران 11 و 12 ساله توصیه میکند، اما میتوان آن را از سن 9 سالگی انجام داد. برای پسران و دختران، ایده آل است که قبل از شروع فعالیت جنسی واکسینه شوند. عوارض جانبی این واکسن ها خفیف است و شامل درد در محل تزریق، سردرد، تب خفیف یا علائم شبیه آنفولانزا می باشد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها توصیه می کند که همه کودکان 11 و 12 ساله دو دوز از واکسن HPV را با فاصله حداقل شش ماه دریافت کنند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری اکنون واکسیناسیون HPV را برای افراد زیر 26 سال که به درستی واکسینه نشدند توصیه می کند. نوجوانان و بزرگسالان جوانی که دیرتر شروع به واکسیناسیون می کنند، بین سنین 15 تا 26 سالگی، همچنان باید سه دوز از واکسن را دریافت کنند. FDA گارداسیل 9 را برای مردان و زنان 9 تا 45 ساله تأیید کرده است. اگر بین 27 تا 45 سال سن دارید، از پزشک خود بپرسید که آیا واکسن HPV را توصیه می کند یا خیر. نوجوانان و نوجوانان 13 و 14 ساله میتوانند با استفاده از برنامه دو دوز واکسینه شوند. تحقیقات نشان داده است که برنامه دو دوز برای کودکان زیر 15 سال موثر است.
جمع بندی
ممکن است بعضی از افراد زمان ابتلا به زگیل تناسلی علائمی نداشته باشند و در بدن آنها هیچ زائدهای ایجاد نشود. پس همه افراد باید چند سال یکبار برای مطمئن شدن از ابتلا به زگیل تناسلی، تستهای مربوطه را انجام دهند. در صورت تشخیص این بیماری، از روشهای مختلف درمانی استفاده میشود. هر کدام از این تکنیکها بهنوعی تأثیرگذار هستند و میتوانند به درمان صد در صد زگیل تناسلی کمک کنند. ما چندین روش مؤثر را در این مقاله برای شما بیان کردیم. از شما بسیار سپاس گزاریم که سایت دکتر نظری را برای کسب اطلاعات انتخاب کردید. آیا شما راهکار دیگری برای درمان زگیل تناسلی میشناسید؟ ممنون میشویم که راهکار خود را در قسمت دیدگاهها با ما به اشتراک بگذارید.
زگیل تناسلی چگونه تشخیص داده میشود؟
زگیل تناسلی معمولاً از طریق معاینه فیزیکی توسط پزشک تشخیص داده میشود. پزشک با مشاهده نواحی تناسلی، مقعد و دهان، وجود زگیلها را بررسی میکند. در برخی موارد، ممکن است نیاز به آزمایشهای بیشتر؛ مانند پاپاسمیر (در زنان) یا تست HPV باشد. این زگیلها معمولاً به صورت برجستگیهای کوچک و گلکلم شکل ظاهر میشوند که میتوانند به صورت تکی و خوشهای تشکیل شوند. در صورت وجود علائم مشکوک، مراجعه به پزشک ضروری است.
آیا بعد از درمان زگیل تناسلی احتمال عود بیماری وجود دارد؟
بله، بعد از درمان زگیل تناسلی، احتمال عود بیماری وجود دارد. زگیل تناسلی، ممکن است از بین برود، اما خود ویروس ممکن است در بدن باقی بماند و در آینده دوباره فعال شود. عوامل مختلفی؛ مانند سیستم ایمنی بدن، استرس و تغییرات هورمونی میتوانند بر عود این زگیلها تأثیر بگذارند؛ بنابراین، مهم است که بیماران بعد از درمان تحتنظر پزشک باشند و مراقبتهای لازم را انجام دهند تا خطر عود کاهش یابد.
زگیل تناسلی چگونه درمان میشود؟
برای درمان زگیل تناسلی روشهای مختلفی وجود دارد. روشهای درمان؛ شامل کرمها و محلولهای موضعی؛ مانند پودوفیلوکس و ایمی کیمود هستند که به کاهش زگیلها کمک شایانی میکنند. همچنین، از دیگر روشهای درمان به کرایوتراپی، لیزر و غیره اشاره کرد. مشاوره با متخصص زگیل تناسلی برای انتخاب بهترین روش درمان بسیار مهم است.